Se upp för bluff

2017-10-13 14:17     Kommentera    Kategori: Livet

Hej på er kära läsare… För ett tag sedan åkte jag på en bluff. Det kan ju hända vem som helst. En annons dök upp på facebook, den dyker upp konstant egentligen. Jag tänkte att eftersom facebook har strikta regler och kontroller för reklam (vad jag trodde) så litade jag på att jag skulle få det jag beställde! Men nej, inte ens nära!

Jag beställde jackan, bild ovan vänster, och fick i dagarna jagckan till höger. Materialet är tunnt och det hänger lösa trådar lite överallt. Kragen är inte ens nära likt. Det finns ingen etikett i jackan. Min tolkning är att det är någon som har sytt upp ett gäng jackor utifrån en originalbild.

Sen står det att det är klart att man kan skicka tillbaka. Men inte det heller verkar enkelt. Jag måste ansöka om att få skicka tillbaka, bara då de har godkänt min ansökan skickar de en adress att skicka till.

Jag vill bara varna andra för detta bluff-företag Rotita! Nu i efterhand hittar jag ett antal sidor om andra som också varnar.

Annars så för övrigt önskar jag er en härlig helg! Kramisar…

Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »