LCHF magasinet – midsommarläsning

2017-06-21 11:20     Kommentera    Kategori: Livet

Nu kommer den, lagom till midsommarläsningen! Och min bild på lax pryder framsidan sen finns det goda midsommarrecept i tidningen!

Här kommer lite smakprov:

Den glutenfria-trenden… Glutenfritt har blivit en trend – även i LCHF-kretsen. Forskare och myndigheter vill dock inte avråda från gluten. De varnar för glutenfritt och vill framställa gluten som gott och problemfritt. I min trendspaning i magasinet försöker jag förklara varför modetrenden för glutenfritt missar själva huvudpoängen. Det gäller i synnerhet oss som har förstått vitsen med att äta LCHF.

Under våren har LCHF-magasinet följt Team Blindstyres förberedelser inför Tough Viking. På plats fanns många av oss som hejade på och så klart var LCHF-magasinet oxå på Stockholms Stadion för att följa Team Blindstyres Patrik Olsson och Fredrik Söderlund när de gav sig ut i det krävande loppet.

Jag tycker absolut att du som är intresserad av LCHF ska börja prenumerera på tidningen. Det är bara att gå in på www.lchfmagasinet.se och  beställa en prenumeration. Där kan du även beställa tidigare nummer. Det är så värt den lilla pengen och dessutom är vi som får tidningen glada om den blir kvar så klart! Den bästa semesterläsningen! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »