Hellyckad matmarknad¸ mycket närproducerat o LCHF vänligt

2011-10-01 14:20     Kommentera    Kategori: Livet


Min 7 åring och jag har varit på Matmarknad i Mariebergsskogen i Karlstad. Alla möjliga utställare från Värmland visade upp sig och sina varor. Det var massor av folke och mängder med underbara råvaror!

Jag köpte en burk syrad vitkål¸ inga tillsatser¸ ekologiskt¸ bara kål och salt. Skall bli spännande att smaka! Detta var från en gårt utanför Molkom¸ Flow food¸ jag var välkommen dit på besök för att ta bilder och skriva i bloggen.
Såg väldigt fint och fräscht ut!

Jag köpte även salladsdressing (utan socker¸ sött¸ tillsatser) och röd o grön pesto från Norra Kocklanda Produkter. Deras produkter brukar finnas på Tranhemsgård. Riktigt gott!

Jag och dottern delade på en ekogolisk kover tallrik med mycket köttrik korv¸ tom falukorven var 70% (mycket för falukorv¸ som jag dock inte köper)¸ och en lamburgare. Dottern åt hamburgaren men jag fick halva biffen för hon blev så mätt. Sedan fick hon en hemgjord glass på grädde¸ choklad och vaniljsocker. Det är ju lördag 🙂

Marknaden stänger inte förrän 17.00 idag¸ så om du befinner dig i Karlstad trakten så kan jag varmt rekommendera en utflykt till Mariebergsskogen.

Jag sprang på flera som kände igen mig från bloggen¸ kul att prata LCHF med folk ‘bara så där’ 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »