Gomorron fredag!

2016-08-12 8:40     1 Kommentar    Kategori: Livet

Gomorron på er och gomorron fredag! Härliga fredag… Och sista semesterdagen.

Det har varit en helt fantastisk och minnesrik ledighet denna sommar. Jag har upplevt otroligt mycket, blivit störtkär, lärt känna nya människor och lärt mig mycket om olika människoöden. Jag har rest och sett saker jag aldrig drömt om att se. Befunnit mig mitt i en kraftig storm! Jag har åkt båt och fått motorstopp mitt ute på böljan den blå. Jag har blivit räddad av sjöräddningen och ‘räddat’ i livet av en fantastisk man, som har gett mig så mycket, mera än jag någonsin kunnat drömma om att en annan person skulle kunna göra.
Jag har lärt mig massor! Jag är evig tacksam för alla som varit delaktig i mitt liv denna sommar, som har påverkat mig, gett mig kärlek och energi och framförallt fått mig att växa genom möten. TACKSAM!

På måndag är det vardagen igen och ändå inte. Jag tar med mig allt jag lärt mig och mina ny erfarenheter och kommer göra min vardag ännu bättre än tidigare. Det viktiga i allt är att LEVA NU! Blicka framåt ibland, njut av det fina bakom men att leva nu, idag, var dag för sig. Se det fina i varje stund och ta vara på möjligheter och alltid vilja uppleva och utmana ‘life’!

Kram på er alla och njut av denna fredag, ‘no matter where you are or what you are doing’! <3

Save

Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • grattis med din stora lycka

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »