Burgare på keto – ren hälsomat

2018-08-15 14:20     Kommentera    Kategori: Livet, Måltider

Nästan lite felförtjänat kritik att hamburgare är skräpmat. När du själv gör din burgare med bra nötfärs, bra råvaror och utan bröd blir det nästan det motsatta till skräpmat – ja vad heter det då? Hälsomat?

Hur som helst, vi gör alltid egna burgare på (helst) ekologisk nötfärs (aldrig blandfärs), vi gillar när biffarna är saftiga och inte så torrt genomstekta. Till det egen dressing på majonnäs, rödlök, gurka, sambal oelek och tomatpuré. Tillbehören är ots, gurka, tomat, lök och ibland stekta champinjoner och ett stekt ägg.

Dessa är verkligen såååå populära hemma hos oss, bland alla våra barn och deras sambor och våra vänner.

Istället för bröd tar vi isbergssallad runt om… Mumma!

 

Save

Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »