Avstånd o ses ute

2020-12-29 9:04     2 Kommentarer    Kategori: Livet

Vilket märkligt år 2020 varit, vad mycket nytt vi har fått erfara! Vi träffar kompisar på lite avstånd, även barnen är hemma och vi umgås utomhus. Långa hundpromenader, grill i skogen och varm dryck på vår altan. Allt är så klart enklare när det är fint väder. Och vilket fint väder det har varit nu under julen. Så tacksam för det!

Vi håller oss friska, vi håller avstånd och vi minskar umgänge inomhus. Alla får göra sitt, det gäller verkligen att hålla i och hålla ut! Jag är tacksam för dessa lediga dagar och tänker på alla som har verkligen slitit hårt under en lång tid nu, inom vården! Eloge till alla er, verkligen.

Jag hoppas att det lugnar ner sig så småningom och att vi kan återgå till en mer “vanlig” vardag, om det någonsin kommer bli vanlig igen? 

Hur gör du? Håller du avstånd? Träffar du familj och vänner? 

Ha nu en bra vecka och ta hand om dig <3

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

  • Jag har karantän i stugan med gubben. Ingen har kommit in hit sedan 14/3. Hämtar matvaror som COOP har plockat ihop åt oss när vi beställt på deras hemsida. Vi ringer och personalen kommer ut med varorna på deras lastbrygga. Faktura får vi efteråt o betalar via nätet. Våra närmaste har vi inte träffat sedan mitten av oktober då vi satte husvagnen på vinterförvaring. I somras o fram till dess träffades vi några gånger utomhus med avstånd hann t.o.m med en träff på offentlig grillplats i oktober men noga med avstånd. Svårt att förklara för lilla barnbarnet som blev såå ledsen när han inte kunde komma in i husvagnen och när jag inte kunde komma in till dom. Sorgligt men det är så mycket värre tragedier som händer runt om i hela världen i denna pandemi. Vaccin blir en lösning för en tid dock kommer vi att få leva med detta virus framöver så det blir att fortsätta tänka på hygien och att hålla avstånd då vaccin har en viss tid det hjälper och hur länge vet kanske inte ens experterna …

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »