Räkpaj, snacks, grillad laxsida mm!

2019-06-13 9:50     Kommentera    Kategori: Livet

Snart kommer ett nytt nummer av LCHF magasinet! Vi har lagat mat och fotad inför sommarens spännande nummer. Och såååå mycket gott vi har gjort, måste säga! Räkpajen är helt gudomlig (måste ju säga) och gick ner hos alla som var här och smakade (ett helt gäng). Det blir en del mat när vi ska fota till tidningen så vi brukar bjuda in bla. barnen och deras sambos osv.

Det är även lyxigt att ha Monica här på besök, vi har en djup vänskap där vi inte behöver underhålla varandra utan vi bara är, här och nu! Vi gör det vi ska göra dvs. jobba, svarar på mail, och träffar vänner osv.

I nästa nummer av LCHF magasinet kommer det vara: Räkpaj med dill, grillad laxsida på fänkålsbädd, ostfylld kycklingrulle och brysselkålssnax. Se till att du är med och får din kopia hem i brevlådan. Här kan du beställe din egna tidning, väl värt invisterade pengar, dessutom billigt!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »