Lifezone

  • Lifezones grundare är Monique Forslund lic. kostrådgivare
  • Lifezone är baserad i Karlstad & via internet
  • Lifezones främsta inriktning är viktminskning
    Dessutom
  • Rådgivning
  • Utbildning
  • Information kring: Bra kost och träning; Mat som passar hela familjen; Barn och kost.
    Alla kan äta bra kost och må bra oavsett förutsättningarna.

Lifezone hjälper dig med att optimera din hälsa. Att ge ett ‘helhetsperspektiv’ för att du skall känna dig piggare, friskare, för att stärka din kropp och ditt immunförsvar och på köpet även uppnå din idealvikt. Olika faktorer påverkar din hälsa – hur du äter, hur du tänker, hur du rör dig, hur du sover och din allmänna livsstil. Helheten i hur du mår är större än summan av delarna. Lifezone bygger på hälsa inifrån och, på holistiskt sätt och utgår ifrån de olika puzzelbitarna i ditt liv.

Jag kan hjälpa dig:

Vill du lära dig mera om bra och naturlig mat med inriktning på lågkolhydratskost med bra fett, optimera din hälsa, få motivation och inspiration, få mera energi och känna ett välmående så kan jag hjälpa dig.

Främst genom kurser men möjlighet finns även till enskild kostrådgivning.

Jag arbetar utifrån mina erfarenheter och kunskaper med en vision om att sprida ett budskap om ett hälsosamt liv, som är nåbart och hållbart – både nu, nästa månad, om ett år och i livet framöver. Jag vill, genom att vara en positiv förebild, inspirera och motivera dig till ett friskare liv. Jag är övertygad om att du med mitt stöd och rätt motivation kan nå dina mål.

Mina kurser ger dig en bra grund och förståelse för hur du kan optimera din hälsa.  Vi pratar om maten, dess ursprung, hur männsikan mår beroende på vad man äter, vad du skall tänka på kring kosten och när du handlar.  Vilka fallgropar som finns.  Vi pratar om fett, kolhydrater, proteiner , socker och om tallrikens uppbyggnad! Vitaminer, antioxidanter och mineraler.  Motion och rörelseglädje! Kosttillskott och vad kroppen behöver.  Sötsug, hunger, mättnad och vikt!

Jag rekommenderar dig att gå en kurs innan du väljer personlig kostrådgivning. Har du förståelse för hur allt hänger ihop så är det mycket enklare att ta hand om dina egna personlig kostvanor direkt.

Vid enskild kostrådgivning utgår vi, tillsammans, ifrån dina mål och lägger upp en plan om kostråd som passar just dig och din livssituation. Rörelse och motion är en viktig del för att uppnå optimal hälsa, men hårdträning är absolut inget måste.  Jag kan hjälpa dig att hitta bra sätt till vardagsmotion och för dig som vill kan jag även tipsa om andra träningsalternativ.

Känner du dig redo eller inspirerad att göra en positiv förändring så hör gärna av dig…