Tim Noakes FRIAD!!!! Så stort!

2017-04-21 13:44     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Vilka underbara nyheter jag precis fick ta del av! Prof. Tim Noakes blev friad… Det har varit en extrem lång och utdragen process, som startade feb 2014!!!

dad80da1c933480bbb076d0f88bdeeb5

Det började med en tweet där Professorn gav en mamma till ett litet barn råd att ge barnet LCHF kost… Noakes är läkare, dock ej praktiserande längre untan forskar numera kring träning och kroppen. Han är känd världenöver för det enorma arbete han gör. Han själv gick över till LCHF för ca 5 år sedan och insåg att alla tidigare kostråd han gett har varit HELT FEL!

Efter denna tween 2014 blev han anmäld av en dietist som ansåg att han hade helt fel (i korta drag). Och processen har varit extrem lång och mycket jobbig för Noakes.

Idag blev han helt friad! Detta kommer troligen har en enorm påverkan på världens kostråd!

Destroy

Experter världen över har ställt upp och vittnat för rätt kost och hur kosten påverkar kroppen. Hade han blivit fälld så hade det varit både ‘fel’ och katastrofalt – då skulle det innebära att LCHF kost är inte bra för kroppen. Men alla vittnesmål och forskning som har lyfts fram gör att de kan inte hitta något samband till hur LCHF kost skulle vara skadligt för ett barn, eller en vuxen.

Han fick rätt i alla 10 anklagelser! 100% ‘victory’ som han själv sa!

Så underbart! Jag som är Sydafrikan och vän med Tim Noakes har följt detta! Jag är så lycklig för hans skull och för världens hälsa! Wow!

CHAMPAGNE!!!!

Mera om detta:
HERALD: BREAKING: Tim Noakes cleared of misconduct over ‘baby Banting’ tweet

Se klippet live när han blir friad:News 24: Tim Noakes elated with not guilty verdict


HSave

Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »