Svullna fötter….

2017-07-22 13:39     Kommentera    Kategori: LCHF teori
En vecka med bönor, och även potatismjöl – för att få ut bästa resistenta stärkelsen. Jag har skrivit om detta tidigare (HÄR).
Nu har det gått en vecka, jag befinner mig på båtsemester så jag väger mig inte. Jag har ätit bönor lite före och lite till varje måltid och mått toppen. Potatisstärkelse har jag tagit på morgonen och för det mesta före varje måltid, typ en halv timme innan. Jag tror det har blivit för lite syrade grönsaker dock, även om jag fick med någon burk med surkål.
 
Mitt blodsockret höjs inte av bönor (läs om mina blodsockermätningar här) vilket är underbart. Mitt mål är att äta LCHF och behålla en låg, jämn blodsockernivå. Jag tror att det är viktigt med de små mängderna.
 
MEN…
Jag är väldig svullen om fötterna (kanske en bieffekt, kanske så här i början, kanske påverkas av att va 2 veckor på båt, ägglossning, värme, vin???)… men jag ger inte upp!
 
Jag åt inte bönor igår och idag, men ändå potatismjöl. Är lika svullen. Har varit svullen i 3 dagar nu (inte kul) och inget jag direkt annars lider av. Jag kör på och ska ge det längre tid så klart.
Hur det än är så äter jag mindre mängd mat med böntillägget vilket i sig känns riktigt bra. Och jag känner mig både pigg och allert.
 
Fortsättningen följer så klart…
 


Save

Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »