Är mellanmål ett måste?

2010-06-17 10:29     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Det har jag alltid trott! Att mellanmål måste man ju ha för att hålla en jämn blodsocker! Det är en sån befrielse att inse att så är inte fallet!

En jämn blodsocker har vi (LCHF:are) automatikst! Mellanmål kan man ta om man känner sig hungrig, oftast beror det på för lite fett under föregående måltid!

Äter man en LCHF frukost så behöver man så gott som aldrig mellanmål på fm! Dock tycker jag själv att det kan vara gott med kaffe o grädde på fm…. ibland iaf! 🙂

Lite mellanmål tips för när ‘hungerstunden’ väljer att visa sig:

Nötter – naturella, en näve/1dl.Skinka och ostrullar med bregott pål.Brieost, salami.Oliver.Vispgrädde med bär och/eller nötter.En proteinshake (Holistics säljer utan aspartam).ÄggOopsies med tillbehör, eller bara med bregott på.AvokadoKokosnötFör mig går alltid frukt bort till mellanmål! Men det bestämmer man ju själv utifrån sina egna förutsättningar!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »