Ojämn syre-basbalans av kött?

2015-05-17 10:46     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Vad tacksamt att läsa detta inlägg idag på kostdoktorn med Chris Kresser. Denna diskussion har jag hört så många gånger och inte minst av släktingar.

Att kroppen, blodet blir surt av så mycket kött som man äter med LCHF, och det i sin tur kommer leda till benskörhet, cancer och ohälsa. Vi har alltid ätit kött, det är ‘naturligt’ – det är så ‘livscykeln’ ser ut och alltid gjort. Om inte kroppen skulle klara av detta skulle det ha märkts för länge sedan och ett misslyckande för evolutionen.

I intervjun som kostdoktorn gjorde med Chris Kresser så kan du höra den vetenskapliga teorin bakom syre-basbalanser.

 

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »