LCHF FÖR HELA FAMILJEN

Beställ en signerad kopia av ‘LCHF för HELA familjen’ direkt via Monique!

Monique skriver ett personligt meddelande i boken till dig eller personen som ska få boken och sedan skickas boken till anmäld adress.

Mat är en del av livet. Kosten påverkar humör, hälsa, koncentration, sömn och energi. Den här boken ger tips, idéer och inspiration till bra och enkel vardagsmat. Vardagsmat som ger barn, ungdomar och vuxna den energi och näring de behöver.

Boken innehåller över 100 recept som alla i familjen kan äta och njuta av, alltifrån den första smakportionen för spädbarn till tonåringar och föräldrar.

Boken ger också tips om snabbmat, festmåltider och bra mellanmål när barnet och tonåringen ska iväg på aktiviteter.

Fler saker som tas upp är:

  • barn som är petiga i maten
  • vilka råvaror som är bra att ha hemma
  • undermålig mat och tillsatser i livsmedel som bör undvikas
  • fredagsmys och lördagsgodis
  • mat i förskolan
  • fett och näring

Monique delar även med sig av idéer om bra mat i förskolan och konkreta förslag på mättande alternativ som förskolan kan ge barnen.

Barn har rätt att äta näringsrik och bra mat som ger jämnt blodsocker, positiv energi och som är mättande utan en massa onödiga tillsatser.

Denna bok följer LCHF-konceptet. LCHF står för low carb high fat, vilket betyder mat med mindre andel kolhydrater och mera fett av bra kvalitet. Maten ska också vara naturlig, helst närproducerad och fri från gifter och kemikalier. LCHF är ingen diet, det är en hälsosam livsstil som passar hela familjen.

Monique är idag kostrådgivare, zumba- & fitnessinstruktör både till vuxna och barn, montessoripedagog på- och delägare till en privat montessoriförskola, inspiratör och trebarnsmamma!

Monique har en brinnande intresse för matlagning och för barn och deras utvekcling. Hon har 20 års erfarenhet inom barnomsorgen och 18 års erfarenhet som förälder.

Boken kom ut i januari 2012!
LCHF för HELA familjenLCHF för HELA familjen
LCHF för HELA familjen
LCHF för HELA familjen
LCHF för HELA familjen