LCHF kyckling- & kantarellgryta – mumma!
Fantastiskt gott – LCHF kyckling- & kantarellgryta
4 port
100 gram smör
4 kycklingfileér
2-3 dl trattkantareller (eller annan svamp)
8 broccolibuketter
1 gul lök
2 spets paprikor
3 dl creme fraiche
salt, vitpeppar
cayennepeppar
1 tsk worcestershiresås
Gör så är:
- Smält hälften av smöret och stek kantarellerna i ca 10 minuter. Lyft ur svampen och ställ åt sidan.
- Smält resten av smöret och dela kycklingen i bitar, stek kycklingen i smöret i 5 minuter, så den får fin färg.
- Tillsätt lök och fräs ytterligare några minuter.
- Krydda och ha i worcestershiresås samt creme fraiche och sedan broccoli. Låt sjuda i 10 minuter, rör om då och då.
- Dela paprikan och lägg på toppen precis före servering.
- Servera med sallad eller blomkålsris.
Jättegod alltså!! Kommer jag att göra många gånger till =)
Gjorde den i dag så god!