Krämig kyckling i ädelostsås med citronsparris & sallad
Det här var riktigt riktigt gott, enkelt, snabbt och smakrikt!
4 portioner
- 4 kycklinglårfileér
- raps eller kokosolja
- smör att steka i
- rivet skal från en citrion
- 2 burkar smetana
- 200 g gräddädelost
- salt och vitpeppar
- Gnid in kycklingen i citron och olja.
- Bryn kycklingen i smör i en stekpanna.
- Smula över ädelost och lägg i smetana (eller creme fraiche).
- Puttra tills kycklingen är genomkokt.
- Salta och peppra.
- Servera med en sallad och citronsparrisCitronsparris
- En knipa sparris
- 1 citron
- smör att steka i
- salt och peppar
- Rensa sparrisen.
- Gnid in den i citron och kryddor.
- Smält smöret i en stekpanna och fräs sparrisen i några minuter.