Thaiwok med köttfärs och kokos

4 Portioner
600g köttfärs eller blandfärs
2 msk kokosolja (ekologiks)
1 msk grön curry pasta (thai)
5 champinjoner grovt delade
1/3 blomkålshuvud i bitar
1/2 broccoli i bitar
1 purjolök i skivor
1 gullök i ringar eller hackat
vitlök (mycket tycker jag!)
2 msk färskriven ingefära
1 msk hackat färsk koriander (frivilligt)
4 dl kokosgrädde
2 dl vispgrädde
2 msk philedelphiaost
1 lime, rivet skal och saft
salt och
1 röd paprika i ringar
peppar
Fräs champinjoner, broccoli, blomkål i kokosolja. Ta ur pannan. Fräs lök i mera kokosolja, tillsätt currypasta och fräs i ett par minuter till. Häll i färsen och bryn. Blanda i kokosgrädden, vispgrädden och kryddor och lime. Lägg i philedelphiaosten och rör om. Blanda i de frästa grönsakerna och blanda. Mot slutet lägg över paprika ringar och garnera med färsk koriander.
Servera som är.