LCHF frukost – på två helt olika sätt

2017-02-18 11:13     1 Kommentar    Kategori: Måltider

Idag åt vi hotellfrukost, länge. Jag var inte så sugen på ‘the egg and bacon plate’ utan kände för en mera lättare och fräsch variant. Här är våra tallrikar – helt olika och ändå helt LCHF.

På min är det philadelphia, majonnäs, skinka, tomat, gurka, getost, keso och dijonsenap. Anders kör äggröra, kokta ägg, bacon, köttkorv. Punkt.

LCHF handlar inte alltid eller bara om bacon och ägg, ganska skönt att visa alternativ. Sen tycker jag att ägg är alltid bra i kokt form – då vet jag exakt vad den innehåller (mot äggröra på hotell).

Nu laddar vi dagen i huvudstaden innan vi ska resa vidare på LCHF kryssningen! Hoppas vi ses där!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Hej!
    Själv körde jag frukost i form av:
    114gr Ica Tonfisk (nya förpackningen ej burk)
    50gr smält smör
    4st stekta ägg
    Ingen risk med mera än nödvändigt med kolisar där
    och mättande till Max.
    Lite kaffe på detta sen klarar man sig länge utan hunger.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »