LCHF frukost – på två helt olika sätt
Idag åt vi hotellfrukost, länge. Jag var inte så sugen på ‘the egg and bacon plate’ utan kände för en mera lättare och fräsch variant. Här är våra tallrikar – helt olika och ändå helt LCHF.
På min är det philadelphia, majonnäs, skinka, tomat, gurka, getost, keso och dijonsenap. Anders kör äggröra, kokta ägg, bacon, köttkorv. Punkt.
LCHF handlar inte alltid eller bara om bacon och ägg, ganska skönt att visa alternativ. Sen tycker jag att ägg är alltid bra i kokt form – då vet jag exakt vad den innehåller (mot äggröra på hotell).
Nu laddar vi dagen i huvudstaden innan vi ska resa vidare på LCHF kryssningen! Hoppas vi ses där!
Hej!
Själv körde jag frukost i form av:
114gr Ica Tonfisk (nya förpackningen ej burk)
50gr smält smör
4st stekta ägg
Ingen risk med mera än nödvändigt med kolisar där
och mättande till Max.
Lite kaffe på detta sen klarar man sig länge utan hunger.