Låter ju bra, men varför minskat fett?

2016-02-23 7:40     2 Kommentarer    Kategori: Fett

 

Mera protein och extra krämig…. Låter toppen jue… Men varför är fettet minskat så drastiskt??? Öka istället! Kom ut med en fet och mättande keso istället! Någon behöver sätta sig in i modern forskning och även efter behov och efterfrågan (som ökar för fetare produkter)… Vakna Arla!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

  • Mjölkprotein. Men det lär inte vara mycket. Bara genom att sänka fetthalten blir ju proteinandelen högre och så jäkla mycket skiljer det inte. Som grädde på moset har man haft i konserveringsmedel och modifierad stärkelse också.

    Vanlig keso
    Fett 4,0 g, kolhydrat 1,7 g, protein 13 g
    Proteinkeso
    Fett 1,5 g, kolhydrat 2,1 g, protein 15 g

    Ingredienser vanlig keso
    pastöriserad mjölk och grädde, syrningskultur, salt, ystenzym.
    Ingredienser proteinkeso
    pastöriserad mjölk, mjölkprotein, salt, modifierad stärkelse, konserveringsmedel (kaliumsorbat), syrningskultur, ystenzym.

    http://www.arla.se/vara-produkter/produkt/?productid=7310865008060
    http://www.arla.se/vara-produkter/produkt/?productid=7310865094544

  • 1) Jag mäter inte mitt personbästa I gram
    2) Extra protein…vilken sort?
    Det var mina reaktioner när jag såg reklamen 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »