Hundglass, vad är det egentligen?

2019-08-28 16:15     Kommentera    Kategori: Husdjur

Hundglass har jag hört talas om och tänkt att det är nog inget för mina hundar. Igår i den extrema värmen fick de prova lite, de tyckte det var supergott. Jag tänker att ett eget alternativ är nog ändå att föredra. Jag fryser en skål med vatten och i den lägger jag lite leverpastej eller ett rått ben t.ex. De kan sysselsätta sig länge med det och billigt är det.

I denna variant står det följande:

Cold & Dog Frozen Yougurt Ice Cream Ost 90 ml

Välsmakande mellanmål för hundar I alla åldrar. Fryst yoghurtglass med smak av ost. Skäm bort din vän med hundglass I sommarvärmen eller till vintermys framför brasan.

Vom og Hundemat Cold & Dog Frozen Yogurt Ice Cream Ost, frusen yoghurt för hunden. Probiotiskt snacks som endast består av naturliga och hälsosamma ingredienser. Inget tillsatt socker. Glass till hund att ge som fodertillskott, mellanmål eller fredagsmys. Perfekt smaskig överraskning på hundens födelsedag.

Prebiotisk
100% naturliga ingredienser
Framställd tillsammans med veterinärer
Helt utan konserveringsmedel
Laktosfri
Utan tillsatt socker

 

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »