Helgkurs i grupp med Zumbaträning

Vi träffas i grupp under en helg. Två hela dagar med lektioner, diskussioner, peppning, inspiration och tips. Dessutom 1-2 träningspass i form av Zumba om lokal finns.

Lifezone erbjuder ett helt koncept med individanpassning i grupp.

Efter helgkursen, har du möjlighet att maila mig under 3 veckor, som kostrådgivare med alla frågor, funderingar eller bara om behov av peppning behövs! Monique kan analysera dina kostvanor och ge konkreta förslag till ändringar.

Kursen ger grundkunskap i och förståelse om LCHF, bra och naturlig kost.  Lär dig hur förändringar i din kost och din vardag kan ge ett hälsosamt liv, att få mera energi, må bra, få bort sötsug och hungerkänslor och normalisera vikten.

Vi kommer prata om bl a bra fett, vikten av fettet, skafferiet hemma, inköp, fallgropar, familjen och kosten, rörelseglädje, förändringar, ursprungkost, vitaminer, mineraler & antioxidanter, omega 3, kolesterol, mm. Många tips får ni med er.

Kursen kan rekommenderas speciellt för dig som har övervikt och eller diabetes (men även för dig som vill lära dig mera om bra och naturlig mat och få en hälsosam kropp).

När man har gjort sin anmälan till kursen så skall den betalas innan kursstart och anmälan är bindande.

Kurs i din stad

Vill du att Monique kommer till din hemstad och ger kurs? Samla ihop ett gäng med minst 12 personer, eller ett arbetslag…

Finns det en lokal som du vet vi kan använda?

Pris 1595:- /p inkl moms

Kontakta Lifezone om du har funderingar angående helgkurs.