Kostdoktorn på scen

2017-02-19 9:45     Kommentera    Kategori: Hälsa & Sjukdom

Hela 600 personer är med på kryssningen, alltså 600! Det anses vara bland världens största lågkolhydratsevent. Det är helt fullt i salen med många som vill veta mera, lära sig om att leva ett hälsosamt liv.

Först ut på LCHF kryssningsscenen är “Rockdoktorn” som han blev introducerad som, eller hur vi annars känner till Andreas Eenfeldt – KOSTDOKTORN!
Jag har sett Andreas föreläsa ett antal gånger, idag var det lite extra pännande med lite nytt i hans föreläsning.

Den vanliga uppfattningen, menar Andreas. är vi äter för mycket och springer för lite. Men det handlar inte om det beskriver han vidare. Dags att tänka om! Andreas visar hur vi kan få en stark effekt på ökad hälsa och minskad vikt genom att ta bort mjöl, socker och mat som innehåller mycket kolhydrater.

Att 2017 fortsätta varna för fett är fel! Fler tar skada av fettsnål kost, och Andreas menar att det är oansvarigt av de som rekommenderar det. Svårt att ändra på saker som ‘man’ trott på i decennier. Att sitta hemma och räkna på sin miniräknare som professor hjälper inte den vanliga människan att minska i vikt. Att t.ex gå ner i vikt på att bara äta princesstårta som en känd tv-läkare påstår – nej, i längden stämmer självklart inte detta. Sluta sitta och räkna, ändra kostvanor istället.

Gastric bypass är ett kirurgiskt sätt att ändra kroppen för att anpassa den (kroppen) efter maten. Varför är inte det naturliga att ändra maten för att anpassa till kroppen? Och detta anses vara normalt, men att äta fett och äkta mat är något som anses som extremt?

Har du inte redan kollat in så kan jag varm rekommendera att läsa och även bli medlem på: www.kosdoktorn.se

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »