Bästa hudkrämen! (För solskadad hy)

2018-11-16 8:40     Kommentera    Kategori: Hälsa & Sjukdom

För några år sedan fick jag diagnosen Aktinisk Keratos (förstadier till hudcancer, men INTE cancer). Utan behandling så kan det utvecklas åt cancerhållet. Men så länge man behandlar såren som är som små flagande fläckar så ska det vara riskfritt och helt ok.

Jag har gått igenom en tuff behandling med cellgiftskräm (HEMSK! här står det mera om den hemska behandlingen), aldrig igen. Numera går jag till en privat hudläkare på Uroderma här i Karlstad som kör mer ‘alternativt’ alltså utan läkemedel. Hon bedövar och skrapar bort några lager av huden, bästa behandlingen!

Hur som helst så har jag hittat detta hudkräm, Actinica Lotion, på nätet (fick tips från en annan tjej som också gått igenom behandlingen). Krämen är verkligen helt underbar, för dig med känslig hy, torr hy eller solskadad hy. Den har faktor 50 och är extremt mjukgörande. Jag skriver inte detta genom något samarbete eller annan annonseringskampagn. Utan detta skriver jag om för det är viktigt och värderfullt för andra som har eller går igenom något liknande jag har gjort. Krämen har förändrad min hy. Jag har varit extrem torr, framförallt i pannan och vid näsan och nu är det helt borta. Den är dessutom dryg. Jag smörjer mig morgon och kväll med mindre än en ärta i storlek. Den har dokumenterade effekter, se länken ovan.

Ville tipsa er iaf om krämen som ser ut att vara slut på de flesta håll här i Sverige (div. apotek). Men googla dig fram, det går att få tag på på andra ställen.

Har du frågor om Aktinisk Keratos och behandlingen så är det bara att skriva en kommentar. Jag kan ju inte allt men har bra egen erfarenhet och tycker det är viktigt att lyfta ämnet.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »