Laserbehandling, nu har jag varit iväg!

2016-09-16 14:50     Kommentera    Kategori: Hälsa & Sjukdom

Jag har varit på laserbehandling på Karlstad Kirurgiska Laserklinik. Jag genomgår en behandling för ytliga blodkärl/rödnad – rosacea. Behandlingen går rätt fort, är ganska smärtsam och ger effekt.
Jag är bra på att sminka mig med foundation för att dölja min rodnad, så det känns skönt att kunna få hjälp mot detta och inte vara så beroende av foundation. Jag vet, varför va så fåfäng, men denna rodnad har kommit med åren och inget jag riktigt vant mig vid än. LCHF hjälper också huden och det är betydligt värre om jag t.ex äter mörk choklad.

Nedan har jag lagt ut min behandling via ett filmklipp, och på slutet så hör ni hur ont det gör. Men som sagt, det går fort och det är värt ‘besväret’. Sen är jag sjukskriven ett par dagar efter. Så idag är jag hyfsat svullen och blåmärkt i anskitet. Håller mig inomhus!

Hoppas inlägget kan hjälpa någon annan som lider av samma åkomma eller någon liknande. De är verkligen fantastiska på Karlstad Kirurgiska Laserklinik. Det är en härlig, vacker miljö (olikt sjukhuset) och både hudläkaren och sjuksköterskorna som jobbar på plats är fantastiska, empatiska och verkligen älskar det de gör.

Save

Save

Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »