Bokrelease om cancer, överlevnad o posidriv

2018-08-25 19:41     5 Kommentarer    Kategori: Böcker

Varit på bokreleasemingel! Wow! Vilken bok o vilken livsglädjande inspiratör @posidriv (instagraam)!

Går du genom en kris, eller deabbats av cancer så är boken ett måste! Den är ett måste även för alla andra med!

Maria är en av de mest inspirerande människor jag träffat. För första gången ca 24 år sedan! Jag och mina barn har dansat hos henne, blivit inspirerad via både dans och hennes nlp coaching! Maria är en energisprudlande människa som drabbats av helvetets sjukdom, Cancer! Här delar hon med sig av känslor, tankar o att alltid se ljuset i livet.

Boken bjuder även på härliga illustrationer med vackra citat.

Go Girl Go kan du beställa via Marias förlag: Jmsforlag

Köp den! Och känner du någon som drabbats av svårigheter köp boken som en gåva till livsinspiration!

I boken GO girl, GO får vi följa Maria på hennes ”resa”. Trots sjukdom skymtar en feelgood bok fram och det blir så tydligt att vi alla kan påverka oss själva på ett positivt sätt. Boken både berör och berikar och utan pekfingrar delar Maria med sig av hur hon själv gjort för att skapa sig bättre dagar. Vi får även inspireras och ta del av pedagogens, mammans, hälsokonsulentens, instruktörens, revyartistens och ”klokugglans” erfarenheter och tankar. Vi kan alla  göra förbättringar i tillvaron oavsett vad det gäller. Vi kan alla sätta på oss ”nya glasögon” för att se det vi behöver se och göra det vi behöver göra. När du läst boken har du förhoppningsvis fått nya tankar, nya ”verktyg” och nya perspektiv som du har användning för var du än befinner dej på just din resa. För ”reser” det gör vi alla på ett eller annat vis och framåt vill vi alla komma. Eller hur?

#gogirlgo #känslor #livet #livsglädje #inspiratör #cancer #överleva #vilja #tänkandet #kärlek #nlp

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

5 Kommentarer + Kommentera

 • Jag läste boken och fick upp ögonen om hur jag kan bemöta andra, hur jag kan förstå varför de säger eller gör som det gör i en tuff period i livet.
  Den är berörande och inspirerande på samma gång med massor av kärlek och livsglädje!

 • Tack för tips! Den skulle jag vilja läsa. Livet kan kasta en rätt ut i det mörka ibland, härligt med folk som ser det ljusa då. Tack för tips! <3

 • Nu har jag inte läst denna bok . Men har sjölv fått 3 cancer diagnoser på 7 år. Först livmodercancer med strålning sedan malignt melanom och sedan bröstcancer kan inta förstå att jag ska läsa om någon annans cancer och må bra av det.

  • Prova. vad kan du forlora?

  • Hej, vilken resa det låter som du har genomgått. Boken handlar inte om cancer, det handlar om positiva tankar under jobbiga perioder i livet, må det vara cancer eller annat. Det är inget måste att läsa, du kanske kan allt och inte behöver någon pepp… Men för den som vill ha ett positivt inslag under en tuff tid så kan boken rekommenderas varmt. Författaren är en glädjespridare och NLP terapeut som jobbar med hjärnans kapacitet att tänka om (omprogrammering), se det ljusa i vardagen osv… Jag tycker det är tråkigt att du dömer något du inte har läst.
   Ta hand om dig…

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »