Båtliv, semester och LCHF

2020-07-10 16:54     Kommentera    Kategori: Båtliv

Hittills i sommar har det varit äventyrligt! Ett par veckor innan midsommar åkte vi till Stockholm och bytte båt. Därefter åkte vi hem via Göta Kanal och har bott på botten i hemmahamn sen dess. Jag har promenadavstånd till jobbet från hamnen och nu lever vi verkligen livet: Compact Living! Och det är underbart.

Semestern har även dragit igång och vi har åkt lite runt i Vänern, nu på väg ut mot västkusten. Hundar och man med, lite barn från och till beroende på deras sommarplaner.

Hur går det med maten då? Jo det går fint! Lite mycket nötter som snacks kan det bli ser jag… och en del vin. Vi grillar mycket och äter 1-2 ggr per dag. Funkar fint. Vi planerar maten något då vi har en väldig liten kyl och begränsad med tillgång till affärer, men det går fint faktiskt. Ägg behöver ju inte vara i kylen, och inte smör heller – så vi klarar oss bra. 

Jag ska försöka skriva lite mera regelbundet i bloggen. Jag lägger dock upp mycket på Instagram (via mobilen) då jag inte alltid tar fram datorn för inlägg.

Hoppas att du mår gott och njuter av sommar och håller dig frisk!

Kramisar M

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »