BARNMATSBOKEN

Ge ditt barn bra mat från första början! Layout 1

Beställ en signerad kopia av ‘BARNMATSBOKEN’ direkt via Monique!

Monique skriver ett personligt meddelande i boken till dig eller personen som ska få boken och sedan skickas boken till anmäld adress.

Denna bok är modern, med nytänk, enkel att följa, fylld av praktiska tips, peppning och färdiga shoppinglistor.

Lite om boken:

Monique le Roux Forslund är kostrådgivare, Montessoripedagog, kokboksförfattare, 3-barns mamma, fitnessinsturktör, bloggare, företagare och delägare i och pedagog på en privat Montessoriförskola sedan 1996.
Barn och kost är det Monique brinner för i livet. Monique är drivande och vet att det behövs planering och bra mat för att få en välfungerande vardag både i hemmet, med familjen och i arbetslivet. I dagens samhälle är det viktig med kvalitet och inte alltid kvantitet, både vad gäller matlagningen och tiden tillsammans.

Med den här boken kan du som förälder lära dig laga hälsosam, gärna ekologisk, mat för ditt barn från första början. Maten är enkel att fixa och förvara och ska inte ta all din tid. Du får hjälp med att hitta rätt genom djungeln av produkter och information vad gäller kost och hälsa för ditt lilla barn. Boken ger dig en introduktion till skonsam mat för liten kropp och mage, samtidigt som barnets näringsbehov tillgodoses.

Boken har en pedagogisk vägledning till naturlig mat som mättar, jämnar ut blodsocknivån samt  innehåller kostråd till dig som förälder.  Recept och tips från första smakportionen till ’äta-själv-metoden’  där allt ingår från recept på välling, gröt, puré och mellanmål till hela måltider och kalas- & picknickförslag.

Ta del av teorier vad gäller proteiner, vitaminer, fett och kolhydrater. Få reda på vad du bör undvika det första året och vad skillnaden mellan matallergi och matintolerans är. Gör matstunden till en välsmakande och härlig stund för dig och din bebis från den första tuggan.

HÄR KAN DU BESTÄLLA BOKEN

Här får ni en liten smygtitt… Bilder är tagna av den kända matfotografen Magnus Skoglöf.

Kap2J

LammfärsJ

Bilderj

FlygandejJ

Monique_Miljö_0427_Preview

OM MIGj