Viktiga Barn – KOKBOKEN – äntligen tryckt!

2018-11-17 11:25     Kommentera    Kategori: Barn, Mina böcker

Wohooo! Äntligen har vi fått vår bok i handen! Den känslan att hålla i sin egen bok, den är ganska obeskrivelig, lyckan enorm.

Nu finns den i alla fall och den är såååå fin, finare än vad jag hade trott från bilderna. Jag tyckte personligen att omslaget var lite ‘intetsägande’ men nu när jag har den i handen så är den superfin. Och bilderna innuti är underbara.

Vad är då detta för bok, en vanlig kokbok? Nej, inte alls vanlig men däremot VIKTIG och inspirerande tycker jag personligen.

Viktiga barn – KOKBOKEN passar alla familjer skulle vi vilja påstå! Framförallt om du har barn som har en förkärlek till socker, är sockerberoende, behöver ändra matvanor, lider av övervikt, har en diagnos eller ‘bara’ för att ge dig som förälder konkreta tips till ett hälsosamt vardagsliv för din familj.

Kokboken Viktiga barn innehåller massor av recept på näringsrika måltider för hela familjen, nyckeln till en hälsosam livsstil. Här får du tips på mättande mat som passar alla tillfällen: allt från vällagad vardagsmat, smaskiga frukostar och läcker eftermiddagsfika till storslagen festmat – för att inte tala om snacks till fredagsmyset och lördagsgodis.

Hållbar kost behöver med andra ord inte vara tråkig! I Viktiga barn hittar du mängder av härliga recept på såväl smoothies, energibars och chilicheese pops som våfflor, kanelbullar och köttbullar. God mat lagad från grunden med hänsyn till hela familjens långsiktiga välbefinnande.

Viktiga barn kan du beställa här på Bokus eller HÄR direkt från oss, då får du en signerad kopia (Julklappstips).

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »