Smördebatten skapade en spricka i den borgerliga alliansen…

2014-02-04 23:26     2 Kommentarer    Kategori: Barn

Tidningarna här i Karlstad rider nu vidare på smördebattfrågan här i kommunen! Riktigt kul måste jag säga!

1624223_10152235147661873_161775000_n

I NWT har politiska ledarskribenten Henrik L Barvå tyckt till en gång till. Han skriver att Wikström har gjort det enda raka genom att vid nästa möte med barn och ungdomsnämnden se över en revidering av kostpolicyn för skolan! Han tolkar det som att det är svårt att se det som något annat än en signal om att bregotten och mellanjölken (och skriver vidare att man kan undra vad det är för fel på standardmjölken) (LOVE IT) kommer tillbaka. Avslutningsvis säger han “En seger för förnuftet men också för en mer sund och skeptisk inställning till Livsmedelsverkets och diverse dietisters föråldrade kostråd!”

Vidare i den andra tidningen i Värmland, VF, står det att mat är inget att skoja om, eftersom Niklas Wikström nu i efterhand påstår att han skojade om den svarta marknaden. Och som det vidare står, det är inte lätt att veta vad Wikström egentligen menade. Han är ju inte direkt känd som den spralligaste humoristen.

Jornalisten på VF, Peter Franke tycker det är bra, rädslan för fett är överdriven. Matfettet hann dessutom skapa en spricka i den borgerliga alliansen, när Centerpartiet först avvek från Livsmedelsverkets rekommendationer. Socialdemokraterna vill förnya kommunens kostpolicy, så nu finns det en bredbar majoritet för Bregott i matsalarna.

20140204-213900.jpg

HELT UNDERBART!!!!

VF: Fett skämt gick inte hem

 

20140205-062035.jpg

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »