NEJ till vaccinet GARDASIL!!!

2016-03-12 11:10     43 Kommentarer    Kategori: Barn, Hälsa & Sjukdom, Livet

I veckan fick vi hem ett brev från min 11 åriga dotters skola. Brevet handlade om den andra dosen GARDASIL! Ett vaccin mot HPV (humant papillomvirus). På läkemedelsverkets hemsida kan du läsa om hur, under hösten 2010, Socialstyrelsens beslutades om att tjejer i årskurs 5 och 6 ska erbjudas vaccination mot HPV.

Både som förälder och för min dotter så skräms man lätt upp av sjukdom och CANCER vilket gjorde att ett snabbt beslut togs hemma hos oss att det är klart att finns ett ‘vaccin mot cancer’ (den snabba tolkning som många gjorde) så är det självklart något som Lisa ska ha.

Jag är ingen läkare, och inte utbildad inom sjukvården MEN jag vågar ifrågasätta och läsa på om saker som jag funderar kring. Därför kan jag givetvis ha fel i mina tolkningar här (med reservation för fel, i andra ord) och i det jag skriver. Men som en ‘vanlig’ förälder med två döttrar så är detta ett otrolig viktig fråga.

Mina funderingar:

Hur påverkas vår rädsla över våra barns hälsa?
Vilken makt har ‘myndigheter’ och vaccintillverkare (medicinindustrin) över oss?Vilka är vinnarna i detta (ekonomi?)?
Blir man motarbetad för att man ifrågasätter/går mot strömmen? Och varför?

Jag kan säga så här, tycker Du att jag överreagerar, inte tittar på konsekvenser av att INTE ta vaccinet, är stönig, är jobbig, är ifrågasättande? Googla lite, ta reda på själv – sen fundera vad som passar Dig och Din dotter – är detta vaccinet värt den ENORMA risken den innebär? I don’t think so…

Lisa berättade hur hennes klasskompis storasyster blev väldigt sjuk efter vaccinet, så sjuk att hon inte längre går kvar i skolan, jag går inte in på detaljerna där, med de är allvarliga.

Jag läste en artikel där läkaren Dr Diane Harper som är en av de ansvariga för tillverkningen och säkerheten och studierna kring dessa vccinationer. HON har gått ut nu, pga sitt samvete som hon säger, och varnar föräldrar och unga tjejer för vaccination mot HPV. Hon erkände vaccinationens fruktansvärda baksida under The 4th International Converence on Vaccination i Virginia. Hon var där för att prata om vaccinet och främja dess fördelar. MEN hon gjorde en hel omvändning och ville istället berätta ärligt om nackdelarna istället. Detta för att hon själv inte kunde sova på nätterna eftersom hon var medvetna om alla nackdelar och alla lögner som användes för att lura världen.

Dr. Harper förklarade att cancerrisken är extrem låg och att vaccinet har troligen INGEN effekt i motverkninga av cancer. 70% av alla HPV infektioner är självläkande utan behandling inom 1 år, och 90% läker inom 2 år. Alla provvaccineringar gjordes på barn från 15 år uppåt, och ändå är det från 9 år det vaccineras idag. Alldeles för många tjejer har dött av vaccinet, då var det 44 fall, idag är det en hel del flera.

Några flera biverkningar:
Barré Syndrome (förlamning) som även resulterar i kvävning.
Kramper
Blodproppar
Hjärnhinneinflammation

Att vaccinet ska skydda mot livmoderhalscancer är helt hypotetiskt. Trots det den marknadförs för…

Dr. Harper “There is no demonstrated relationship between the condition being vaccinated for and the rare cancers that the vaccine might prevent, but it is marketed to do that nonetheless.  In fact, there is no actual evidence that the vaccine can prevent any cancer.”  Artikeln om Dr. Harper finns att läsa härJag vill bara lyfta frågan så att Du som förälder tar ställning, sätt Dig in detta – det handlar om det bästa vi har: våra barn. Jag vill inte skrämma upp men jag vill lyfta fram Din rätt och möjlighet som förälder att ta ställning! Tro inte på allt…Några berättelser och artiklar om effekterna av HPV vaccin:

Skriv gärna dina tankar kring detta inlägg. Det kan hjälpa flera att ta ett rätt beslut i en djungel känslor och beslut.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

43 Kommentarer + Kommentera

 • Jag önskar att jag hade haft chansen att få Gardasil när jag va ung. För nu sitter jag här utan livmoder. Fick ta bort den på grund av grava cellförändringar och förstadiet till cancer i livmodertappen. Den cancerformen är det bara 10% chans att man överlever. Så ja! Mina barn kommer vaccineras. Både pojkar och flickor får det nu, i femman i skolan.
  Har 2 vänner som kämpar mot cancer i livmodern, så vad är bra? Kämpa mot döden eller ha en biverkning som huvudvärk eller yrsel?

 • Artiklar om källan (Harper):
  http://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/dr-diane-harper-hpv-vaccines-the-tin-hat-version/

  http://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/gardasil-researcher-really-against-vaccine/

  Nu drabbar ju det här bara “typ” en individ och spridningen är ju inte luftburen direkt, men för övriga smittsamma sjukdomar som det finns vaccin mot borde det vara tvång på att ta. Det är till för att skydda den stora massan (samhället) och inte den lilla individen. For the greater good.

  Men typ böter eller fängelse borde införas för de som vägrar vaccin utan anledning och då syftar jag på att det finns vissa allergier som gör att man inte kan ta en del vaccin.

  • Om ditt önskescenario hade varit verkligt för några år sedan, då hade alla vaccinerats med Pandemrix. Sett i backspegeln så hade det varit katastrofalt ur folkhälsosynpunkt! Tvångsvaccinationer som du förespråkar hör forntiden till, det är inget som bör existera i en modern demokrati

 • Jag har tagit alla tre och mår fantastiskt.

 • Läs och lyssna på Linda Karlströms föreläsning som ni kan klicka er in på här ovan: Linda Karlström vacciner-risker och vetenskapliga brister!!
  Jag ägnade denna morgon åt att lyssna på henne, det är en föreläsning om alla slags vacciner, och deras effekter mm och den är på ca en och en halv timme! Denna tiden som ni avsätter till att lyssna på henne och hennes vetenskapliga resultat kan vara avgörande för hur ni tar ställning till vaccinationer i fortsättningen!
  Ta er den tiden! Jag gjorde det och har med lättnad fattat ett beslut som jag länge övervägt att göra. Vi är skyldiga oss själva och våra barn att reflektera och ta ställning på nytt i denna fråga! Det handlar om våran framtid! Det är mycket vi inte vet om det här och som tystas ner pga att pengar har ett större värde än mänsklighet…uppenbarligen!!!
  Ta er tid och lyssna! Mycket se och hörvärt

 • Du menar f.ö att din dotter kommer leva i celibat resten av livet? Annars ser jag inte hur hon inte kommer att sprida viruset vidare

 • Vad gäller den påstådda experten tar det två sekunders googling att se vilket nutcase det är.

 • Herregud.. tycker synd om era barn som ni berövar chansen att vaccinera bort en fruktansvärd sjukdom hos.

 • Conny…..
  Tror inte det….

 • Tack för ett bra inlägg! Vi gjorde samma sak när vår dotter fick erbjudande om hpv-vaccin. Läste på ordentligt, både om de påstådda fördelarna och om alla biverkningar. Sedan var det ett mycket enkelt beslut att tacka NEJ till vaccinet. Tycker nu så himla synd om alla unga flickor som fått sina liv förstörda av det här vaccinet. Det borde ha plockats bort från marknaden för länge sedan.

  • Håller helt med… Skrämmande biverkningar! Bara att se hur det gick med svininfluencavaccinet – katastrof!

 • Ni som är mot vaccin kanske ska läsa på lite mer. Det handlar inte bara om er – googla på ‘herd immunity’ och fundera över om ni vill vara ansvariga för att andras barn dör för att ni inte vill vaccinera era barn. Titta gärna på denna film med folk som var med INNAN vaccinerna kom.
  https://www.youtube.com/watch?v=8mAG8Oe4JoA&app=desktop

  • Det är inte våra tjejer som sprids viruset det är killar, så kom inte och lämna ansvaret till oss det borde killar få den vaccinen och inte tjejerna. Punt slut.
   Nej till gardacil

  • Blanda inte ihop ’emot gardasilvaccin’ och ‘alla vacciner’… Jag är ingen vaccinmotståndare, men här ifrågasätter jag just DETTA vaccin. Dessutom så påverkas INGEN ANNAN av att min dotter inte tar den. Det är inte så att hon kan då sprida något och andra drabbas…

   • Jag syftade mest på kommentarerna nedan (“Vi vaccinerar inte! INTE NÅGOT SLAGS VACCIN!Det känns Tryggt!”)

    Ang. det du just skrev; HPV-vaccin är ju just smittsamt..? På vilket sätt tror du inte att din dotter kommer kunna sprida det vidare? Jag säger det igen; det är SMITTSAMT. 8 av 10 kvinnor utsätts. Om hon får det och sprider det så kan hon eller andra drabbas av cancer. Ja, risken är fortfarande liten, men tycker du det är OK om hon röker 2 paket cigg om dagen och enbart lever på hårdstekt bacon? Det drabbar ju ingen annan heller. Du kan hitta massor av länkar om att cigarretter inte ger lungcancer och att vi kan äta hur mycket bränt rött kött som helst utan fara, om du sedan väljer att lita på de webbsidorna är upp till dig. 🙂

    Dessutom så är din länk om dr. Harper lite lös i kanten, hon har publicerat massor under åren som direkt emotsäger citaten och hävdar fortfarande själv att hon tycker Gardasil är bra och att citaten är fabricerade. Originalintervjun finns inte kvar utan bara som lösryckta citat som snurrar runt på hälsobloggar.

    http://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/dr-diane-harper-hpv-vaccines-the-tin-hat-version/

 • Vi vaccinerar inte! INTE NÅGOT SLAGS VACCIN!
  Det känns Tryggt!

 • Kan finnas skäl att bredda sitt kunskapssökande.

  • Ok?

 • Jag hade aldrig vaccinerat vår dotter idag. Hon är fortfarande 4 år efter sprutorna sjuk regelbundet, tidvis varje vecka. Immunförsvaret är kraftigt nedsatt med ständigt återkommande infektioner. Läkarna vet inte vad det beror på men det började strax efter spruta 1. Fundera noga innan! Vår dotter var helt frisk och nästan aldrig sjuk tidigare.

  • Åh, lider med er! Styrkekram!

 • Ann-Charlotte Stewart är en fd cancerforskare, som har forskat på papillomavirus. Forskningen på detta virus ledde senare fram till vaccinet mot livmoderhalscancer. Ann-Charlotte är mycket kritisk till den information som de svenska landstingen ger oss och menar att om man läser läkemedelsföretagens information, eller information som finns i USA om samma vaccin får man helt olika information. Speciellt skiljer sig informationen gällande biverkningar.

  Vi vet dessutom ingenting om de långsiktiga biverkningar som vaccinet kan ge. Förutom dödsfall, innefattar Gardasils biverkningar kramper, svimningsanfall, epileptiska anfall, yrsel, förlamning, Guillain-Barré syndrom (GBS), kroniskt trötthetssyndrom, anafylaktiska reaktioner, autoimmuna sjukdomar, djup ven-trombos, lungembolism, parestesi (domning), transversell myelit och mer.

  Vaccinet är ett av tidernas dyraste vaccin och dessutom helt onödigt eftersom vi redan har ett effektivt och biverkningsfritt sätt att förebygga sjukdomen, nämligen cellprovskontroll.

  Under en föreläsning fick vi höra henne berätta om livet som forskare och hennes syn på vaccinering.

  Läs mer om Gardasil här: http://www.thenhf.se/stoppa-hpv-vaccinering/

  • Dessutom skrev dr Ann-Charlotte Stewart detta:

   “Dr Ann-Charlotte Stewart:
   33 år gamla Sarah Tait, olympisk guldmedaljör, dör av livmoderhalscancer trots att hon tagit det rekommenderade HPV vaccinet och dessutom tagit cellprover kontinuerligt. Hon gjorde allt rätt enligt skolmedicinen ändå dog hon. Långt mycket tidigare än den ålder livmoderhalscancer vanligen drabbar kvinnor.
   Sarah Tait är tyvärr inte den enda. Jag kollar upp medalerts.org, CDCs egen sida för rapportering av vaccinskador och finner att:
   248 dödsfall så här långt rapporterats bara i USA i samband med vaccinering med HPV vacciner som Gardasil och Cervarix!
   Om vi tittar på riskutvärdering så är chansen att dö i samband med en Gardasil/HPV vaccininjektion långt mycket högre, ca 45/100.000, än vad risken för att dö av livmoderhalscancer, ca 2/100.000 invånare här i Sverige. Då pratar vi dessutom om kvinnor som är runt 55 och uppåt, kvinnor som redan hunnit leva ett tag.
   HPV vaccinerna, å andra sidan, är i första hand associerad med död hos unga flickor, mellan 12 och 17 år (65 fall av 248). Det är högst osannolikt att dessa skulle ha fått livmoderhalscancer, framför allt inte i så tidigt ålder. Livmoderhalscancer kommer i allmänhet runt eller efter 55.
   Om det vill sig riktigt illa håller Big Pharma och våra myndigheter på skapa en epidemi av livmoderhalscancer och andra mycket allvarliga vaccinbiverkningar. För att inte tala om den våg av sterila kvinnor som kommer att upptäcka att de inte kan få barn då deras äggstockar skrumpnat ihop. Också en noterad biverkan från HPV vaccinet/Gardasil.
   Idag hittar jag totalt 43098 biverkningsrapporter för HPV vaccin, varav 5659 är allvarliga biverkningsskador., detta från CDCs sida VAERS. Vanligt är neurologiska skador, Guillaine-Barrés syndrom, epileptiska anfall, förlorad känsel i armar och ben, svimningsanfall, POTS och många, många fler.
   Motsvarande siffror för biverkningsskador från Gardasil i Europa är
   10 962. De allra flesta av dessa flickor mellan 12 och 17 år.
   Försäkringsbolagen brukar uppge att endast mellan 2 och 10% av biverkningsfall anmäls – siffrorna är med andra ord väldigt lågt räknade.
   Hjälp till att stoppa detta livsfarliga och dödliga vaccin.
   Gardasil = A Sad Girl”

   http://www.healthnutnews.com/olympic-medalist-dies-of-cervical-cancer-despite-being-vaccinated-for-hpv-years-before/

   • TACK för ditt inlägg, den uppskattar jag stort!

 • Läkemedelsverket körde över sin egen expert, när hon ville utreda misstänkta biverkningar av Gardasil, vaccinet mot livmoderhalscancer. Dessutom stoppade verket den säkerhetsstudie som utlovades vid vaccinets införande.

  Det visar en granskning som P1:s Kaliber har gjort.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6291012

 • Vad skönt att läsa att det är fler som vågar ifrågasätta och ta reda på information innan man som förälder tar ett beslut. Tyvärr gjorde jag och min man inte detta när det var dags för vår äldsta dotter att få vaccinet…. hon har drabbats hårt av många biverkningar och vi har kämpat under ett och ett halvt års tid för att få någon att erkänna detta men ingen inom sjukvården vill prata om detta öppet.
  Jag skulle aldrig rekommendera någon att ge sin dotter, eller son detta vaccin!

  • Åh Maggan, lider med dig, så frustrerande, och SKRÄMMANDE! Tack att du delar med dig! <3

 • I höstas fick vi hem brev om vaccineringen och det stod bara om hur bra det var. Tack och lov så är jag kritisk till vaccineringar så jag Googlade lite vilket fick mig och min man att kryssa i nej. I min dotters klass tog alla tjejer vaccinet förutom min dotter och hennes bästa kompis.
  De första veckorna blev de lite småmobbade av de andra tjejerna som sade att de skulle dö i cancer nu när de inte vaccinerat sig.
  Nu har det blivit dags för spruta nr 2 och min dotter berättade att 2 av de 10 som tog sprutan inte kommer ta den andra sprutan för deras föräldrar har sagt nej då tjejerna blev så dåliga av spruta 1.

  Jag är så glad och tacksam över vårt beslut.

  Tack för ett väldigt bra inlägg!

  • Tack själv! Heja heja, nu hjälps vi åt att sprida ordet och hoppas på att folk ändå tar ställning, hur det än blir…

  • Jag kunde tyvärr inte öppna länken pga någon reklamjustering… Berätta gärna vad som står! kram

 • Sånt fanns inte på 70 talet och vi överlevde!

  • Några gör ju inte det, men frågan är om den siffran ändras pga vaccinet och vad är risken på vägen dit… Eller hur!? 🙂

  • Tack Henriette! Lånar lite info från dig där! <3

 • Tack för all info! Fanns tydligen mera fakta om det nu än det jag läste när min älsta dotter skulle ta vaccinet. Ännu mera glad idag att vi sa nej till detta!
  Du tar upp MÅNGA viktiga saker o det vill jag tacka dig för!

  • Tack Anna! Det rör upp många känslor iaf, den saken är säker! 🙂

 • Hej Monique!

  Vi har valt att sen barnen föddes -99 och -02 inte vaccinera våra barn. Det finns för mycket ? Vi har varit på föreläsningar, fadern och jag där vi tagit ställningen att det är för mycket biverkningar mot fördelarna, att det ska just hjälpa. Vi jobbar på att ha högt immunförsvar på oss själva och våra barn istället. Om…vi skulle åka utomlands där man rekommenderar vissa vacc. skulle vi fundera, men vi återkommer hela tiden till vår livsstil och vår kost i sammanhangen.

  • Hoppas verkligen dina barn inte råkar insjukna i:
   Stelkramp, http://www.1177.se/Gavleborg/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Stelkramp/?ar=True
   Polio, http://www.1177.se/Gavleborg/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Polio/
   eller några andra besvärliga sjukdomar som är väldigt smittsamma (Kikhosta, påssjuk, difteri), eller att dina barn råkar smitta unga nyfödda barn som inte hunnit få något skydd.

   • Men Conny, vad syftar du på här? Inlägget handlar om Gardasil, BARA! Mina barn är alla vaccinerade med de rekommenderade och beprövade vaccinationer som finns. Sen kan jag ändå respektera andras beslut att ej vaccinera sina barn. Men jag är inte en ‘vaccineringsmotståndare’…

    • Jag tror Conny syftade på Madelenes inlägg (det han svarade på) och inte ditt blogg inlägg. Madelene säger ju nej till allt vaccin…

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »