Gardasil vaccin – NEJ TACK!!!!

2017-09-05 22:04     Kommentera    Kategori: Barn, Hälsa & Sjukdom

I veckan har flera vänner bla hört av sig till mig angående vaccinet Gardasil. De minns att jag för något år sedan skrev en hel del om varför jag valde bort detta vaccin till min dotter.

Sedan dess har det kommit fram ytterligare info och uppgifter om de hemska biverkningarna som Gardasil orsaker. Skrämmande!!!

Lite info om vaccinet:

– Gardasil är inte ett vaccin mot cancer. Det är ett vaccin mot två slags humana papillomvirus-stammar (HPV) som i vissa fall kan leda till cancer hos vissa kvinnor. De andra två HPV-stammarna är mot genitala vårtor, som inte orsakar cancer.

– Det finns åtminstone 15 HPV-stammar som kan föranleda cancer. Gardasil-vaccinerade flickor/kvinnor kan alltså fortfarande få livmoderhalscancer på grund av de 13 andra stammarna som inte ingår i vaccinet.

– Vaccinet fungerar inte om personen redan är infekterad med någon av HPV-stammarna i vaccinet. Gardasil visat sig öka risken för cancer med 44,6 % om personen som vaccineras redan bär på HPV!

– Det inte finns några som helst bevis på att vaccinet skyddar mot cancer, eftersom man inte gjort några långtidsstudier.

– Vaccinet kan bana väg för andra HPV-stammar (som inte ingår i Gardasil) så att de blir mer virulenta i framtiden.

– När vaccinet testades användes aluminium som placebo. Aluminium är inflammationsframkallande och förstör blodhjärnbarriären så att gifter kan tränga igenom och skada hjärnan. På detta sätt föreföll vaccinet säkert eftersom vaccingruppen inte uppvisade signifikant mera biverkningar än placebogruppen.

Info ovan är från: Vaccin & biverkningar

Sveriges Radio: Misstanke om allvarliga biverkningar av Gardasil

Jag lägger även in en del från mitt tidigare inlägg här på Lifezone:

När min dotter var 11 år fick jag hem ett brev från hennes skola. Brevet handlade om GARDASIL! Ett vaccin mot HPV (humant papillomvirus). På läkemedelsverkets hemsida kan du läsa om hur, under hösten 2010, Socialstyrelsens beslutades om att tjejer i årskurs 5 och 6 ska erbjudas vaccination mot HPV.

Både som förälder och för min dotter så skräms man lätt upp av sjukdom och CANCER vilket gjorde att ett snabbt beslut togs hemma hos oss att det är klart att finns det ett ‘vaccin mot cancer’ (den snabba tolkning som vi gjorde) så är det självklart något som dottern ska ha.

Jag är ingen läkare, och inte utbildad inom sjukvården MEN jag vågar ifrågasätta och läsa på om saker  jag funderar kring. Som en ‘vanlig’ förälder med två döttrar så är detta en otrolig viktig fråga.

Mina funderingar:

Hur påverkas vår rädsla över våra barns hälsa?
Vilken makt har ‘myndigheter’ och vaccintillverkare (medicinindustrin) över oss?
Vilka är vinnarna i detta (ekonomiska vinster?)?
Blir man motarbetad för att man ifrågasätter/går mot strömmen? Och varför?

Jag kan säga så här, tycker du att jag överreagerar, inte tittar på konsekvenser av att INTE ta vaccinet, är envis, jobbig och ifrågasättande? Det finns massor med info om du Googlar lite, ta reda på själv kring den info som finns –  fundera över vad som passar dig och din dotter – är detta vaccinet värt den ENORMA risken den innebär? Inte för mina barn och inte i min värld!

Lisa berättade hur hennes klasskompis storasyster blev väldigt sjuk efter vaccinet, så sjuk att hon inte längre går kvar i skolan, jag går inte in på detaljerna där, men de är allvarliga.

Jag läste en artikel där läkaren Dr Diane Harper som är en av de ansvariga för tillverkningen och säkerheten och studierna kring dessa vccinationer. HON har gått ut nu, pga sitt samvete som hon säger, och varnar föräldrar och unga tjejer för vaccination mot HPV. Hon erkände vaccinationens fruktansvärda baksida under The 4th International Converence on Vaccination i Virginia. Hon var där för att prata om vaccinet och främja dess fördelar. MEN hon gjorde en hel omvändning och ville istället berätta ärligt om nackdelarna istället. Detta för att hon själv inte kunde sova på nätterna eftersom hon var medvetna om alla nackdelar och alla lögner som användes för att lura världen.

Dr. Harper förklarade att cancerrisken är extrem låg och att vaccinet har troligen INGEN effekt i motverkninga av cancer. 70% av alla HPV infektioner är självläkande utan behandling inom 1 år, och 90% läker inom 2 år. Alla provvaccineringar gjordes på barn från 15 år uppåt, och ändå är det från 9 år det vaccineras idag. Alldeles för många tjejer har dött av vaccinet, då var det 44 fall, idag är det en hel del flera.

Några flera biverkningar:
Barré Syndrome (förlamning) som även resulterar i kvävning.
Kramper
Blodproppar
Hjärnhinneinflammation

Att vaccinet ska skydda mot livmoderhalscancer är helt hypotetiskt. Trots det den marknadförs för…

Dr. Harper “There is no demonstrated relationship between the condition being vaccinated for and the rare cancers that the vaccine might prevent, but it is marketed to do that nonetheless.  In fact, there is no actual evidence that the vaccine can prevent any cancer.”  Läs här om Dr Harper

Jag vill lyfta frågan så att du som förälder tar ställning, läs på – det handlar om det bästa vi har: våra barn. Jag vill inte skrämma upp men jag vill lyfta fram alla föräldrars rätt och möjlighet att ta ställning!
Tro inte på allt…

Några berättelser och artiklar om effekterna av HPV vaccin:

Skriv gärna dina tankar kring detta inlägg. Det kan hjälpa flera att ta ett rätt beslut i en djungel känslor och beslut.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »